ویسکوزی که جزئی از الیاف طبیعی نیست، بلکه حتی از الیاف مصنوعی نیز به حساب نمی آید، شایسته ذکر ویژه است. پس بیایید بگوییم جایی در این بین است. در واقع ماده خام برای تولید ویسکوز از سلولز در حالت مایع استخراج می شود اما فرآیند ریسندگی مرطوب است. نکات مثبت ویسکوز بسیار است. قابلیت تنفس دارد (بر خلاف پارچه های مصنوعی که باعث تعریق شما می شود)، دارای ظرفیت جذب مشابه پارچه های پنبه ای است و نرم، پوشاننده و خوش پوش است (که به آن ابریشم مصنوعی نیز می گویند).
پرمصرف ترین پارچه ها کدامند؟
از جمله پرکاربردترین الیاف پلی استر، نایلون، اکریلیک و پلی آمید است. به طور کلی برای تولید لباس، این الیاف را با الیاف طبیعی مخلوط می کنند و پارچه های نرم، مقاوم در برابر چروک و بسیار مقاوم به دست می آورند. خواص الیاف مصنوعی: انعطاف پذیر، سبک و بسیار مقاوم هستند.
پارچه های زمستانی چیست؟
پشم، ابریشم، فلانل و پشم گوسفند همگی پارچه هایی هستند که مخصوصا برای روزهای سرد زمستان مناسب هستند. در اینجا به ویژگی های آنها و دلیل مناسب بودن آنها برای فصل سرد می پردازیم.
چگونه انواع پارچه را بشناسیم؟
بهترین راه برای تشخیص کیفیت پارچه ها این است که آنها را با دست لمس کنید، حتی سطوح کوچک را بررسی کنید. خواندن برچسب، طبق قانون اجباری، که ترکیب و داده های ضروری لباس را نشان می دهد، اساسی است.
از چه پارچه هایی باید اجتناب کرد؟
برای پوشاک بهتر است از پارچه های مصنوعی خودداری کنید زیرا به پوست اجازه تنفس نمی دهند و در نتیجه باعث ایجاد بوی بد و مشکلات پوستی می شوند. ویسکوز، یک پارچه مصنوعی که با مواد طبیعی مانند خمیر چوب یا کاه تولید میشود، مصالحه خوبی به دست میدهد.
انواع پارچه
ترفند هایی برای از بین بردن الکتریسیته لباس
حتما تجربه پوشیدن لباسهایی با بار الکتریکی و جرقه را داشتهاید. این مشکل به خصوص در فصل زمستان بیشتر پیش